O teh straneh

ddv.id3.si je portal namenjen uporabnikom, ki iščejo podatke o slovenskih podjetjih. Možno je tudi iskanje po evropskih davčnih številkah.

Vsa ostala vsebina na portalu je na voljo uporabnikom za nekomercialno in neprofitno uporabo in jo torej lahko za osebno rabo kopirate, citirate in tiskate pod pogojem, da vsebine niso spremenjene in da obvezno kot vir navedete "podpora.id3.si" in povezavo (URL) do strani, kjer se ta vsebina nahaja.

 

O podatkih, vsebinah in povezavah

Pri vseh vsebinah, ki so objavljene, je naveden avtor. Če so zraven objavljene tudi slike, smo jih prejeli s strani avtorja, na katerega tako prelagamo odgovornost za spoštovanje avtorskih pravic.

Na naših straneh so objavljene tudi povezave do drugih strani. Za vsebine na teh drugih straneh ne odgovarjamo, saj niso del našega portala. Ravno tako nismo odgovorni za vsebine, ki se prikazujejo v oglasih na naši strani. Prikaz oglasov je avtomatiziran in nad njim (razen izklopa celotne mreže serviranja oglasov) nimamo nadzora. Če smatrate, da so povezave sporne, nas o tem obvestite.

 

O delovanju strani

Portal je trenutno v t.i. beta verziji, kar pomeni, da ga še vedno razvijamo in testiramo. Vmes se lahko delovanje občasno prekine ali pa se določeni sklopi spreminjajo oziroma nadgrajujejo. Nikakor ne moremo zagotoviti, da bodo vse strani in vsebine vedno dostopne, zato tudi ne prevzemamo odgovornosti za kakršno koli škodo, ki bi vam jo nedostopnost strani lahko povzročila. Pridržujemo si pravico, da strani delno ali v celoti spreminjamo po lastnih željah in potrebah, brez kakršnih koli vnaprejšnjih obvestil ali utemeljevanja naših razlogov.

 

Želite oglaševati na tej strani?

Objavimo lahko pasice (bannerje) vseh standardnih formatov in dimenzij, možen pa je tudi zakup povezav in ključnih besed. Za več informacij nam pošljite email.

 

Kontakt

Info
Marketing

 

Avtorji

Zasnova: ID3
Oblikovanje in izdelava: Psilon

Avtor: Admini Stratori

Objavljeno:

Zadnja sprememba: 6.11.2021 ob 0:43